Trouwbeurs La France, Oegstgeest zondag 10 februari

Het hangt in de lucht, de liefde. Het staat vetgedrukt bij de boekwinkels op Hallmark-kaarten en er zijn special deals (twee voor de prijs van één) bij veel restaurants uit de buurt. Aan Valentijnsdag ontkomen is verdomd lastig. Velen vinden het een schreeuwerige, irritante dag, maar voor mij is ‘ie bijzonder. Op die dag heb ik Maurice leren kennen, die ik overigens na vijftien jaar samen nu mijn man mag noemen, want afgelopen december zijn we dan ein-de-lijk getrouwd! Wat een ontzettend gave, mooie dag was dat.
Met het trouwseizoen weer voor de deur organiseert La France in Oegstgeest een trouwbeurs komende zondag 10 februari, de plek waar wij ook ons feest gevierd hebben. Dus ga je je meisje of je man vragen met om met je te trouwen of ben je al gevraagd, dan is het misschien wel heel leuk om even hallo te komen zeggen, want ik sta er ook!

Tot zondag!