Wat zeggen anderen?

“In het voorjaar zijn we midden in het bos getrouwd door onze Aussie-mate, Vicky. 10 jaar geleden zaten we met zijn drieën Down-Under. En laat die periode en dat land nu net zijn waar de liefde tussen ons ontstond. Het was voor ons dus een hele makkelijke keus toen we moesten kiezen voor een trouwambtenaar. Dat moest Vicky worden.

En wat heeft ze het goed gedaan. Vanaf het eerste moment was ze enorm enthousiast en lekker haar blije, spontane zelf. Nieuwsgierig naar hoe het ons in de tussentijd vergaan was, hebben we een middag bijgekletst.  Op onze grote dag vertelde ze ons eigen verhaal met tot slot een persoonlijk gedichtje.

We genieten nog iedere dag na van een geweldige bruiloft en denken vaak terug aan de mooie woorden van Vicky.”

“Wat een heerlijk mens is Vicky!

Wij zochten een trouwambtenaar van onze eigen leeftijd, die op informele wijze met humor en passie onze huwelijksceremonie kon leiden. Daar is Vicky méér dan in geslaagd. Het begon al een aantal maanden vóór het huwelijk toen ze bij ons thuis kwam. Ze nam uitgebreid de tijd om ons (verder) te leren kennen. Op de dag zelf bleek ze een schitterend verhaal in elkaar te hebben gezet: een verhaal dat precies bij ons paste; geen afgezaagde praatjes, maar een persoonlijke tekst met humor. Bovendien wist ze het publiek er goed bij te betrekken. Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en nog steeds denken we vaak terug aan Vicky. Al was het maar omdat veel mensen uit het publiek er ons aan herinneren. Veel gehoord: “Wat een lekkere no-nonsense griet, weer eens wat anders dan de standaard gepensioneerde gemeente-ambtenaar die er wat huwelijken naast doet”.

Vicky, nogmaals dank! Je hebt onze dag nóg mooier gemaakt!!”

“Wij zijn getrouwd in een oude ruïne in de Bollenstreek. We wilden graag een persoonlijke en informele ceremonie met de mensen die ons het meest dierbaar zijn, waar geen standaard praatje werd gehouden, maar een persoonlijk verhaal, waar ruimte was voor een lach en een traan.
Toen we Vicky ontmoetten, was er direct een klik. Tijdens het voorbereidende gesprek nam ze echt de tijd om ons te leren kennen en er achter te komen wat we belangrijk vonden in zowel het huwelijk en elkaar als in de ceremonie.
De ceremonie zelf deed ze geweldig, het was precies zoals we het wilden. Ze vertelde een prachtig persoonlijk verhaal over ons, waarin op een hele mooie manier wel stilgestaan bij belangrijke momenten uit ons leven. Ze betrok heel knap het publiek erbij waardoor er een fijne sfeer was het en geen stijve bedoening werd. We hadden ons geen betere ambtenaar kunnen wensen als Vicky, en denken nog vaak terug aan onze prachtige bruiloft.”

“Vicky is a young, enthusiastic, caring, patient and perfect English-speaking wedding officer. As an inter-cultural couple, we were so lucky to have her to do our wedding ceremony, which turned
into a personal, touching and wonderful wedding memory. After the wedding, we have constantly been receiving many compliments from our guests about Vicky.
She definitely should take credits for our memorable wedding.”

“Wij zijn getrouwd in het zand in Noordwijk. We troffen het die dag qua weer, en bovendien hadden wij het geluk een BABS in onze vriendenkring te hebben. Wij twijfelden daarom ook geen moment om Vicky te vragen voor onze ceremonie. Omdat wij Vicky al kenden zorgde dat voor een heel persoonlijke en informele ceremonie, met hier en daar de nodige humor. De ceremonie deed zij geweldig, en alles wat wij besproken hadden kwam terug in haar verhaal. We hebben met bewondering naar je geluisterd (ook achteraf op de DVD) en wij vonden
het erg fijn om jou als onze trouwambtenaar te hebben.”

“Wat zijn wij blij dat Vicky onze trouwambtenaar was! De gesprekken voorafgaand aan onze bruiloft met Vicky waren heel gezellig, en gingen óók de diepte in. Vicky wist rake vragen te stellen en de juiste snaren te raken, en we vonden het heel fijn hoe ze ook moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakte. En tijdens de ceremonie resulteerde dit in een prachtig persoonlijk verhaal over ons, inclusief humor maar ook met de nodige emotie, perfect in balans! De ceremonie was ontspannen en informeel, precies zoals wij dat wilden. Een deel van onze gasten was internationaal, en Vicky wist dit moeiteloos op te lossen door Engels en Nederlands in haar speech te verweven, zonder in de herhaling te vallen, zodat iedereen van de ceremonie mee kon genieten. Vicky heeft al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen, en ze heeft zichtbaar alles uit de kast getrokken om een geweldige ceremonie voor ons neer te zetten, met heel veel liefde en plezier. De vele complimenten van onze gasten over Vicky spraken boekdelen. Kortom, Vicky’s enthousiasme, humor, betrokkenheid en talent voor taal staan garant voor een oprecht persoonlijke ceremonie met een lach en een traan!”