Hi, lovely to meet you!

Wat leuk dat je even rondneust op trouwentekst.
Ik ben Vicky en trotse eigenaar van één van de mooiste banen ter wereld, namelijk trouwambtenaar.
Hier stel ik me even kort aan jullie voor.

Over Vicky

Mama van Ivy & Megan, getrouwd met jeugdliefde Maurice, heeft Australische roots – praat veel, luistert ook graag, is enthousiast en ondernemend, maar geniet ook van alleen opladen in de natuur.

Ik schrijf poezië, kan enorm blijven hangen in een woordgrap, en trek gerust de stoute schoenen aan om zonder hubby en kids een maand af te reizen naar Tasmanië…
en ik kan het iedereen aanraden!

Ik heb Engels en Journalistiek gestudeerd, maar het leven loopt soms wonderfully weird, en dus ben ik sinds 2016 met m’n hele hebben en houden trouwambtenaar. Ik denk dat een mens op zijn of haar mooist is, als je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Dat geldt voor de liefde, en dat betekent ook dat je op je trouwdag ook gewoon lekker je fijne, gekke, gevoelige zelf mag zijn. Ik vertolk jullie verhaal dan ook naar een ‘genuine’ ceremonie: het gaat over júllie, zonder filters of kleffe cliché’s. Zo blijft er alle ruimte over voor goede anekdotes, humor en die lach en traan.

Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar geloof ik dat de schoonheid van een trouwceremonie ligt in het ‘genuine’ – in oprechtheid. Ik vertolk jullie verhaal in een ceremonie die jullie neerzet zoals jullie zijn, zonder filter en zonder kleffe clichés. Daardoor blijft er dus alle ruimte over voor goede anekdotes, humor en warmte. Zij het in het Engels, of het Nederlands, of een combi daarvan – jullie kunnen na je trouwdag terugkijken op een onvergetelijke ceremonie. Dat is waar ik voor sta.

Tekstschrijver

Een goede tekst kan je oprecht laten grinniken, huilen, fronzen, je aan het twijfelen brengen of je overtuigen. Als tekstschrijver ga ik op zoek naar dat wat nog niet gezegd is, of dat wat vele malen scherper verteld kan worden. Daarnaast vind ik schrijven vanuit gevoel het gaafste wat er is, dus voor teksten met hart, zij het een speech, gedicht-op-maat, een tekst voor een uitvaart, ben je bij mij aan het juiste adres.