Hi, lovely to meet you 🙂 ! Wat leuk dat je even rondneust op trouwentekst. Ik ben Vicky en trotse eigenaar van één van de mooiste banen ter wereld, namelijk trouwambtenaar. Hier stel ik me even kort aan jullie voor:

Vicky:
mama van Ivy & Megan – getrouwd met jeugdliefde Maurice – heeft Australische roots – praat veel – luistert ook graag – is enthousiast en ondernemend, maar geniet ook van alleen opladen in de natuur.

Ik schrijf poezië, kan enorm blijven hangen in een woordgrap, en trek gerust de stoute schoenen aan om zonder hubby en kids een maand af te reizen naar Tasmanië – en ik kan het iedereen aanraden. 🙂 

Ik heb Engels en Journalistiek gestudeerd, maar het leven loopt soms wonderfully
weird, en dus ben ik sinds 2016 met m’n hele hebben en houden trouwambtenaar.
Ik denk dat een mens op zijn of haar mooist is, als je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Dat geldt voor de liefde, en dat betekent ook dat je op je trouwdag ook
gewoon lekker je fijne, gekke, gevoelige zelf mag zijn. Ik vertolk jullie verhaal dan ook naar een ‘genuine’ ceremonie: het gaat over júllie, zonder filters of kleffe cliché’s. Zo blijft er alle ruimte over voor goede anekdotes, humor en die lach en traan.

Reviews: A Way With Words