Sterk stukje taal
 
Een stukje taal wordt sterk als het je publiek raakt. Daarvoor is begrip van de opdracht heel belangrijk. Ik ben een tekstschrijver die eerst goed luistert en doorvraagt, en daarna meedenkt, meeleest, meeschrijft.
 

Professionele teksten: helder en overtuigend

Zonder langdradig te zijn kan ik op een directe, professionele manier de tekst helder krijgen, ook als het onderwerp ingewikkeld is.

Creatieve teksten: levendig en betrokken

Voor een tekst waar zorgvuldigheid, gevoel, en juiste woordkeuze belangrijk is (uitvaart, bruiloft, gedicht-op-maat) neem ik alle tijd om te begrijpen wat je wilt zeggen. Met dat inzicht schrijf ik een tekst, vol details, die echt gaat leven, en zich zo afspeelt als een film in het gedachten van het
publiek. Mijn tarief is afhankelijk van de duur en deadline van de opdracht. Vraag gerust!

EXIC

Altijd heel leuk, vind ik, is het eerste punt van contact met de opdrachtgever. Belangrijk is altijd dat het klikt van twee kanten; kan ik je bieden wat je zoekt? Ik vraag wat je wilt bereiken met je tekst, en als dat niet duidelijk is, dan zoeken we samen.

Steven Schoemans, directeur van EXIC, wilde vooral de tekst voor zijn nieuwe website wat minder oubollig, zogezegd. Dat statige paste eigenlijk niet bij wat ze willen uitstralen op de website. Ik heb een hoop vragen gesteld om te begrijpen wie Steven is, waar EXIC voor staat, wie het publiek is, en vanuit die input heb ik uiteindelijk naar een scherpere tekst gewerkt; deels opnieuw geschreven, deels geëdit en deels herschreven op basis van input.

Het resultaat daarvan is te lezen op www.exic.nl